Здоров'я - Жіноче здоров'я

Здоров'я - Жіноче здоров'я

Home Здоров'я - Статеві інфекції ОНКОЛОГІЯ ПОЧИНАЄТЬСЯ З МАЛОГО: <br>Практика <br>показує, що ..

ОНКОЛОГІЯ ПОЧИНАЄТЬСЯ З МАЛОГО:
Практика
показує, що ..

Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
П < / big> рактіка показує, що у 8 -10% жінок, що не пред'являють ніяких скарг, під час огляду у гінеколога виявляються різні захворювання, аж до онкологічних. Гінекологи часто нарікають на те, що багато пацієнтки нехтують регулярними профілактичними оглядами, а потім стикаються з великими проблемами. На думку фахівців клініки «уро-гінекологія», всі хвороби йдуть від неуваги до себе. Немає часу, не хочеться, «не сьогодні» - стільки причин ми придумуємо, лише б відкласти відвідування гінеколога, а результат іноді виявляється плачевним.

Ще зовсім недавно люди не думали, що інфекції, що передаються статевим шляхом, можуть привести до розвитку важких захворювань. Ніхто, приміром, не звертав уваги на хламідії. Проте тепер ясно, що в запущеному вигляді ця інфекція викликає серйозні наслідки. Науково доведено, що не вилікувані вчасно сечостатеві запалення часто приводять до розвитку пухлин, раку, безпліддя, позаматкової вагітності, розладів менструального циклу і статевої функції, ендометріозу і викиднів.

Щоб уникнути подібних проблем, кожна жінка повинна знати ознаки запального процесу. Фахівці називають такі симптоми: почервоніння і припухлість в області геніталій, підвищення температури запаленої ділянки, болі в області придатків, хворобливі відчуття при статевому акті, виділення з піхви , печіння при сечовипусканні і свербіння.

Якщо ви помітили у себе хоча б кілька ознак запалення, ні в якому разі не займайтеся самолікуванням. Це ніколи не призводить до позитивних результатів: адже без ретельного обстеження та аналізів неможливо зрозуміти, з якою саме інфекцією потрібно боротися і які ліки приймати. Лише фахівець може вилікувати цю недугу.

Спочатку лікар визначить, чим викликано запалення. До «специфічними» збудників захворювання відносять гонорею, сифіліс, туберкульоз, трихомоніаз і хламідіоз. До «неспецифічним» - стафілокок, стрептокок, протей, кишкову паличку, мікоплазми та уреаплазми. Гінекологи відзначають, що останнім часом серед інфекцій, що передаються статевим шляхом, все більшого поширення набувають віруси і найпростіші гриби. Але якими б «найпростішими» не були збудники запального процесу, не вилікувана вчасно хвороба може призвести до серйозних проблем.

Якщо жінка вчасно не звернулася до лікаря, інфекція легко потрапляє в сечовий міхур і далі - по сечоводу - у балії нирок; в матку і яєчники, викликаючи різні захворювання:

вагініт (запалення слизової оболонки піхви) ;
цистит (запалення сечового міхура);
уретрит (запалення сечовипускального каналу); < br> < span style = "font-weight: bold;"> ендометрит (запалення матки);
сальпінгіт (запалення маткових труб);
< img width = "10" hspace = "10" height = "11" border = "0" src = "http://www.ladyclub.info/uploads/pimg/img/m.gif" /> оофорит (запалення яєчників).

З подібними захворюваннями боротися доведеться довше, вилікувати їх набагато складніше, а якщо врахувати, як негативно позначаються на організмі, то приводів для радості залишається мало. Часто ситуація ускладнюється ще й тим, що слабкій статі дан слабкий імунітет. Жінка частіше страждає на респіраторні вірусні захворювання, і, живучи в мегаполісі, зазвичай мало рухається і рідко буває на свіжому повітрі.

Нам так часто говорять, що треба любити себе! Але, сказати простіше, ніж зробити. Жінка продовжує харчуватися «на бігу», не висипатися, уникати лікарів («у мене і так все в порядку»), а тим часом її організм стає все слабкішим. Ми живемо у світі, де кожного дня з'являються нові медичні технології, і не хочемо користуватися можливостями, що відкриваються. А потім ... лікуємо безпліддя. Пухлини. Рак. усіх цих проблем можна уникнути, регулярно відвідуючи гінеколога і проходячи профілактичний огляд. Не «завтра», не «потім», а вже сьогодні , зараз потрібно зрозуміти один простий факт: тільки здорова жінка може бути красива і щаслива.

на правах реклами

Останнє оновлення ( Субота, 15 травня 2010, 22:35 )  
Реклама2
Приобрести детские smoby через интернет всегда в наличии. . Команда профессионалов ресторан правильные цены блюда для фуршета