Здоров'я - Жіноче здоров'я

Здоров'я - Жіноче здоров'я

Home Здоров'я - Контрацепція 10 секретів оральної контрацепції: Оральні контрацептиви як спосіб ..

10 секретів оральної контрацепції: Оральні контрацептиви як спосіб ..

Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
10 секретів оральної контрацепції Про ральні контрацептиви як спосіб запобігання від небажаної вагітності поступаються за популярністю хіба що презервативів. Мало хто знає, що при прийомі КОК існує декілька секретів, які допоможуть не тільки уникнути небажаної вагітності, але і народити здорових дітей згодом. Сьогодні WomanLive.Info розповідає саме про них.

Ви вірите у випадок? Чи може одне безглузде мить все життя перевернути з ніг на голову?

Все йде шкереберть: валиться престижна кар'єра, закинута навчання, проблеми в сім'ї, любов вже не здається вічною. Пропав сон і апетит, і в голові один тільки питання: «Що ж робити?». Усьому причиною - той самий випадок: незапланована, а ще гірше, небажана вагітність!

Так, ситуація взагалі-то банальна. І ви, прочитавши, обурено відповідаєте: «оберігатися треба було!». У нас є зброя проти такого випадку - контрацепція у всьому її різноманітті. І кожна сучасна жінка повинна знати, що саме підходить їй краще за все.

На сторінках нашого журналу ви вже читали статті про вибір, плюси і мінуси різних контрацептивів. Ми сподіваємося, що вже допомогли вам зробити правильний вибір. А для самих пристрасних наших читачок ми приберегли декілька секретів, які допоможуть знайти упевненість в собі і гармонію в родині.

Отже, мова піде про комбінованих оральних контрацептивах (КОК).

Кожна таблетка КОК містить синтетичні аналоги двох жіночих статевих гормонів: естрогену і прогестерону. Завдяки поєднанню цих гормонів забезпечується різноспрямована і надійний захист від вагітності:

10 секретів оральної контрацепції У КОК, як і у будь-яких препаратів, є побічні дії. Ступінь їх вираженості залежить від індивідуальних особливостей організму.

Найбільш частими з них є: нудота, блювота, головні болі, дратівливість, хворобливість і огрубіння молочних залоз, мажучі кров'янисті виділення або проривна кровотеча з піхви, набряклість, зміна апетиту і ін.

Як правило, ці прояви проходять протягом перших 3 місяців прийому КОК. У цей час організм як би звикає до нового режиму роботи. Якщо ж через 3 місяців поліпшень не спостерігається, потрібно подумати про зміну контрацептиву на інший, з меншим вмістом естрогену.

Секрет 3. Лікувальні ефекти КОК

КОК володіють не тільки контрацептивним, а й лікувальними ефектами. На тлі прийому знижується зайва жирність шкіри, звужуються пори, проходить вугрі, себорея, сповільнюється ріст волосся на тілі і обличчі.

Крім цього, багатьом жінкам подобається, що при прийомі КОК збільшується і стає більш пружною груди, хоча це є, швидше, побічною дією. Найбільшим лікувальним ефектом в цій області мають препарати: «Діані-35», «Жаннін», «Ярина», «Білорусь».

Крім цього, прийом КОК полегшує прояви передменструального синдрому, знижує крововтрату під час місячних, відновлює цикл при його порушеннях. Для цих цілей краще всього підійдуть: «Мікрогінон», «Фемоден», «Жаннін».

Останнє оновлення ( Субота, 15 травня 2010, 22:33 )  
Реклама2
шаурма . . Керамическая плитка CERSАNIT - керамогранит. . Продукты с доставкой на дом: служба доставки продуктов.