Здоров'я - Жіноче здоров'я

Здоров'я - Жіноче здоров'я

Home Здоров'я - Молочниця Доступного лікування Молочниця: <br> <br>   Весна тільки ..

Доступного лікування Молочниця:

Весна тільки ..

Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
В есна тільки почалася, а вже хочеться співати, кохати і бути коханою. Дуже на часі і 8 березня, це свято загострює любовні відносини не гірше Дня Святого Валентина: чоловіки роблять подарунки, домагаються нашої любові, і ми раді їм відповісти взаємністю. Але як показує життєвий досвід, саме в цей час нерідко загострюються наші «болячки», які змушують забути і про любов, про та секс. Найчастіше ранньою весною розвивається молочниця.

Багато жінок носять в собі грибок Кандида альбіканс, що викликає цю хворобу. При будь-якому ослабленні імунітету він «прокидається» і йде в атаку, викликаючи молочницю. А, як добре відомо, після довгої зими імунна система знаходиться не в кращій формі. Чи можна запобігти це прикре весняне загострення? Медики відповідають на це питання категоричним «Так!». Потрібно було знищити винуватця хвороби - Кандида альбіканс, тим більше, що на відміну від багатьох корисних бактерій і грибків її наявність в нашому організмі необов'язково.

Багато хто використовує для цього вагінальні таблетки, креми, гелі та інші «інтимні» кошти. Вони допомагають, але на час - грибки після них можуть виживати, і при першому зручному випадку знову йдуть в атаку.

Радикально позбавитися від Кандіди допоможе Флюкостат в капсулах . Саме такими ліками вирішили проблему молочниці на Заході років 20 тому. Як і Флюкостат, вони містили в якості активного компоненту флуконазол - речовина для Кандіди смертельне. А оскільки застосовували їх всередину, а не місцево, препарати вбивали все «поголів'я» злобливих грибків, де б вони не ховалися в нашому організмі.

Наші жінки були довго позбавлені таких ліків. Спочатку вони не надходили до нас з-за «залізної завіси», потім - чинили ... але коштували дуже дорого і лікувати ними молочницю могли тільки «вершки» суспільства. Тепер, коли з'явився вітчизняний Флюкостат, перед молочницею всі рівні. Коштує він недорого, а працює не гірша за західні аналоги. І лікуватися їм так само просто, багатьом достатньо однієї дози.

< p align = "right">

на правах реклами

Останнє оновлення ( Субота, 15 травня 2010, 22:28 )  
Реклама2
Пульт для автоматических ворот.