Здоров'я - Жіноче здоров'я

Здоров'я - Жіноче здоров'я

Home Здоров'я - Молочниця Вагінальних інфекцій: <br> <br>   Що хвилює ..

Вагінальних інфекцій:

Що хвилює ..

Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 
Ч то хвилює сучасну жінку в круговороті сьогоднішнього життя? Сім'я. Дім. Робота. Бути красивою, здоровою, впевненою в собі, сексуальної мріє кожна жінка.

На жаль, шлях до гармонії тернистий. Серйозною перешкодою на шляху її досягнення часто стають проблеми в інтимній сфері. Не психологічний дискомфорт, немає. Насолоджуватися життям заважає (звалюється «як сніг на голову»!) вагінальна інфекція . Супроводжуючі її свербіж, печіння, набряк, виділення породжують самі сумні думки про здоров'я, любові, вірності.

Статистика невблаганна: сьогодні не менше 60% росіянок страждають вагінітами . Цим терміном позначають інфекційно-запальні захворювання піхви, які є найчастішою причиною звернення за допомогою до акушера-гінеколога. Причиною вагінітів є хвороботворні мікроорганізми: бактерії, гриби, віруси, найпростіші. Дуже часто зустрічаються змішані інфекції, при яких виявляються одночасно кілька різних збудників. Найчастіше при обстеженні визначаються бактеріальний вагіноз і вульвовагінальний кандидоз («молочниця»), якими можуть захворіти як жінки, які ведуть активне статеве життя, так і діви.

Напевно, неможливо зустріти жінку, яка не знала або, хоча б, не чула про те, що існують захворювання, що передаються від людини до людини статевим шляхом. Ця велика група налічує понад 20 захворювань, серед яких найпоширеніші - сифіліс , гонорея , статевої герпес , трихомоніаз , хламідіоз . Захворюваність ними в Росії досягла рівня епідемії. Велике таїнство кохання перетворилося на мінне поле, на якому все частіше підриваються і ледве намітилися романтичні відносини, і довговічні подружні узи. Ніхто з нас не застрахований від зараження.

З чим же пов'язаний такий повсюдне поширення вагінальних інфекцій? Перш за все з тим, що стійкість організму людини до інфекційних агентів, здатність його імунної системи гідно відповісти на «натиск ворога» виявляються недостатніми. порушення нормального балансу мікрофлори піхви сприяють наступні чинники - сексуальна близькість із зараженим партнером, використання внутрішньоматкових контрацептивів, гормональна перебудова під час вагітності, клімаксу, дисбактеріоз кишечнику, стресові впливу, шкідливі звички (куріння, вживання алкоголю). Особливо треба відзначити тривале або нераціональне застосування антибактеріальних препаратів, самолікування , так як ці фактори не тільки знижують опірність організму, але і підвищують стійкість хвороботворних мікроорганізмів до проведеного лікування.

Без лікування вагініт може існувати невизначено довгий час і періодично загострюватися. У ряді випадків інфекція може бути так підступна, що Ви і не здогадаєтеся про її «тихому» присутності. Особлива небезпека вагінальної інфекції полягає в тому, що хвороботворні мікроорганізми з піхви можуть підніматися вгору, захоплюючи матку і яєчники. Це, у свою чергу, загрожує завдати серйозної шкоди здоров'ю жінки : безпліддя (вже страшно), спайкові процеси в малому тазі, захворювання шийки матки, ураження внутрішніх органів, очей, суглобів, позаматкова вагітність, ускладнений перебіг пологів, внутрішньоутробна передача інфекції від матері до плоду, викидні, мертвонародження. Існують незаперечні докази того, що виліковні самі по собі вагінальні інфекції у великій мірі збільшують ризик передачі ВІЛ статевим шляхом. Погодьтеся, все це змушує задуматися про те, що до профілактики та лікування потрібно ставитися з усією можливою відповідальністю.

У розпорядженні сучасної медицини є безліч препаратів для лікування вагінальних інфекцій. При виборі перевага віддається препаратам місцевої дії, особливо зручні в застосуванні вагінальні свічки.

Одним з найбільш високоефективних препаратів, часто призначаються гінекологами є вагінальні свічки Гексикон . Препарат виявляє згубно діють на переважна більшість хвороботворних мікроорганізмів, у тому числі й ті, які є збудниками інфекцій, що передаються статевим шляхом. Завдяки цьому Гексикон з однаковим успіхом застосовується як для лікування різноманітних інфекційно-запальних захворювань жіночої статевої сфери, так і для надійної профілактики гонореї, трихомоніазу, сифілісу, хламідіозу , статевого герпесу . Дозування та тривалість застосування препарату для лікування рекомендує доктор в залежності від особливостей перебігу захворювання. Але в більшості випадків необхідно використовувати по 1 свічці 2 рази на день протягом 5-10 днів. При цьому Гексикон сприяє очищенню піхви від виділень, зменшення набряку та запалення, що забезпечує швидке настання ефекту. Вже в перші дні застосування вагінальних свічок Гексикон значно зменшуються прояви захворювання. Препарат м'яко впливає на ніжну слизову, не дратуючи її. Гексикон відноситься до групи антисептичних засобів, до її складу не входять антибіотики, що дозволяє уникнути небезпеки розвитку стійкості збудників до проведеного лікування. Крім того, застосування Гексикон сприяє збереженню та відновленню нормальної мікрофлори піхви, що дуже важливо для підтримки жіночого здоров'я. Вагінальні свічки надають свою лікувальну дію тільки в осередку запалення, не впливаючи на здорові органи і тканини, що забезпечує хорошу переносимість препарату Гексикон.

Гексикон дозволений до застосування під час вагітності та годування груддю, може використовуватися в« критичні дні », не втрачаючи своєї ефективності.

І все-таки своєчасна профілактика хвороби завжди краще, ніж лікування. Як же ми, жінки, можемо про себе подбати? Найнадійніший спосіб - це використання партнером презерватива. Але життя є життя, і що робити, якщо ситуація склалася інакше? Щоб захистити тендітний організм жінки від інфекцій, що передаються статевим шляхом, потрібно провести екстрену профілактику . Для цього достатньо як можна швидше після близькості, але не пізніше перших двох годин однократно скористатися однією вагінальної свічкою Гексикон. Погодьтеся, все легко і просто. Між іншим, зараз саме час подбати про те, щоб Гексикон зайняв своє законне місце в наших дамських сумочках . Санаторії та курорти, напоєні теплим вітром пляжі і кафе під зоряним небом, солоний смак моря на губах і захоплені погляди чоловіків ... А раптом «любов ненавмисно наскочить, коли її зовсім не чекаєш»? А береженого Гексикон береже.

Препарат відпускається в аптеці без рецепта. При цьому можна вибрати найбільш зручну упаковку: з 10 або з одного вагінальної свічкою. Гексикон доступний для будь-якої жінки, незалежно від розміру гаманця, віку та супутніх проблем зі здоров'ям. Підводячи підсумок, з впевненістю можна сказати, що Гексикон - унікальний препарат для екстреної профілактики та місцевого лікування інфекцій жіночої статевої сфери .

Любі жінки, ваше здоров'я - це запорука вашої краси, впевненості в собі, сексуальної привабливості; це здоров'я ваших дітей і багатьох майбутніх поколінь. Пам'ятайте про це і бережіть себе!

на правах реклами

Останнє оновлення ( Субота, 15 травня 2010, 22:28 )