Здоров'я - Жіноче здоров'я

Здоров'я - Жіноче здоров'я

Home Здоров'я - Лікування та Профілактика Правила профілактики остеохондрозу: <br>Новорічні канікули <br>подарували нам довгоочікуваний відпочинок ..

Правила профілактики остеохондрозу:
Новорічні канікули
подарували нам довгоочікуваний відпочинок ..

Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
Н < / big> овогодніе канікули подарували нам довгоочікуваний відпочинок та можливість на якийсь час забути про проблеми і турботи. Але якщо щось не в порядку зі здоров'ям, то й свята не в радість: адже не дарма кажуть - як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш. Спробуйте провести тест - Нагніться і спробуйте дістати руками до підлоги. Ваша спина в прекрасній формі, якщо ви зможете торкнутися підлоги долонями і розігнутися, не відчуваючи при цьому дискомфорту ... Якщо ж ваша поясниця втратила минулу гнучкість, або ви відчуваєте хворобливі відчуття при рухах - це перші ознаки остеохондрозу.

Якщо ви частенько відчуваєте дискомфорт, поколювання або втома в попереку, напруження м'язів при статичних навантаженнях - вам потрібно серйозно зайнятися профілактикою остеохондрозу хребта.

Для профілактики остеохондрозу та виключення його загострень, бажано дотримувати декілька простих правил, які знижують навантаження на хребет:

- завжди тримайте спину рівно

- намагайтеся не піднімати важких предметів. Якщо це необхідно, то піднімайте їх присівши, а не нахилившись

- якщо ви багато сидите, частіше міняйте позу, вставайте, розслабляйте напружені м'язи

- більше рухайтеся, не давайте м'язам спини ослабнути

- намагайтеся якомога частіше висіти на турніку і плавати

На жаль, з-за сидячого способу життя, гіподинамії та браку часу для занять фізичними вправами остеохондроз стрімко молодшає - все більша кількість людей на піку соціальної активності схильні її проявами. Серед причин остеохондрозу - плоскостопість, порушення постави, сколіоз, зайва вага - досить поширені в наш час захворювання.

Хронічний остеохондроз - штука неприємна, чревата загостреннями і ризиком формування дискових патологій. Загострення остеохондрозу може надовго вибити зі звичного ритму життя. Однак навіть якщо ви вже зіткнулися з гострим болем у попереку або спині - це ще не привід упокорюватися з хворобою на все життя!

Грамотне комплексне лікування та профілактика остеохондрозу, що сполучає в собі:

- мануальні методики, підібрані для кожного пацієнта індивідуально

- лікувальний масаж - розслаблює і зміцнює м'язи, посилює ефект мануальної терапії

- заняття оздоровчої йогою - корекція постави самим древнім і гармонійним способом

- рефлексотерапію (голковколювання) - стимуляцію рефлексогенних зон дозволить вам забути про остеохондрозі назавжди.

Але не лякайтеся такої кількості процедур - у нашій клініці діє унікальна дисконтна програма , що дозволяє клієнтам нашого Медичного Центру отримувати комплексне лікування за менші гроші! При купівлі будь-якої програми лікування нашого центру ви отримуєте 50%-ву знижку на всі інші процедури! Знижка діє протягом тижня з моменту оплати програми. У ці дні ви можете користуватися будь-якими послугами клініки з 50%-ю знижкою.

Крім того, в новорічні свята ви зможете скористатися нашим іменним Подарункові сертифікати та подарувати здоров'я своїм близьким! Цей подарунок потішить і покаже вашу увагу і турботу про самих дорогих вам людей. Наші консультанти порекомендують вам процедури, виходячи з Ваших побажань, які найбільше підходять для людини, якій призначається подарунок.

На правах реклами

Останнє оновлення ( Субота, 15 травня 2010, 22:26 )