Здоров'я - Жіноче здоров'я

Здоров'я - Жіноче здоров'я

Home Здоров'я - Лікування та Профілактика ПОВЕРНУТИ ніг колишню ЛЕГКІСТЬ: <br>Давайте <br>зізнаємося, що ..

ПОВЕРНУТИ ніг колишню ЛЕГКІСТЬ:
Давайте
зізнаємося, що ..

Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
Д < / span> авайте зізнаємося, що багато хто з нас, відчуваючи тяжкість і біль у своїх ніжках, дивлячись на ненависні зірочки і виступаючі вінки, ставлять самостійно собі діагноз - варикоз, і, найчастіше, просто бояться звернутися до лікаря. Але страх перед лікуванням не повинен пересилювати бажання бути самою чарівною цієї весни.

Та й тепер можна з упевненістю сказати, що швидке і безболісне лікування - це не слова, це - реальність. Для початку, давайте розберемося, що ж таке варикозна хвороба.

Варикозне розширення вен - це захворювання, при якому стінка підшкірних вен втрачає свою еластичність, у результаті цього судини розтягуються, і на окремих їх ділянках утворюються вузлуваті розширення, які й дали назву цієї хвороби. Це найпоширеніше захворювання периферичних судин. Різні форми цього захворювання зустрічаються в 36-38% жінок і 10-20% чоловіків працездатного віку.

Сучасна медицина пропонує альтернативу вчорашньому хворобливого операційного методу, що вводить в стопор чарівних представниць прекрасної статі. В даний час одним з найбільш популярних методів лікування варикозної хвороби в усьому світі є склеротерапія (компресійне флебосклерозірованіе), або як її називають у народі - «лікування уколами».

Склеротерапія - це метод видалення варикозно-змінених вен і капілярів шляхом внутрішньовенного введення спеціальних препаратів - ськлерозанта, які як би "пломбують - склеюють" хвору вену, в результаті кров починає відтікають за здоровими венах, а уражена вінка з часом повністю зникає.

Мікросклеротерапія являє собою введення препарату в найдрібніші вени і "судинні зірочки". Ретикулярний варикоз ("косметичний" тип варикозу) усувається технологією Foam-Form, коли ськлерозанта за допомогою спеціальних пристроїв перетворюють на стійку дрібну піну, яку і вводять в посудину.

Усунення венозної сітки має передувати мікросклеротерапіі "судинних зірочок" . Косметичний ефект проявляється через 3-6 тижнів. Застосування мікросклеротерапія, як правило, призводить до повного зникнення венозної сітки.

Мережа клінік проводить свої процедури наступним чином:

Процедури проводяться амбулаторно з періодичністю від 3 до 7 днів. Під час однієї процедури склеротерапії лікар може зробити від 3 до 10 ін'єкцій. За допомогою одного уколу можна склерозіровать до 5 см вен. Кількість ін'єкцій та сеансів залежить від особливостей ураження вен, виду склеротірующего препарату та індивідуальних особливостей вашого організму.

Процедура склеротерапії безпечна і практично безболісна і має безліч переваг:

• відсутність травми і шоку для організму пацієнта;

• відсутність необхідності стаціонарного лікування;

• відсутність післяопераційних ран, рубців і пов'язаних з ними ускладнень;

• чудовий косметичний ефект, можливість закриття ретикулярних вен, телеангіоектазії;

• відсутність необхідності переривання трудової діяльності (лікування не вимагає ніякого перебування на лікарняному листі);

• скорочення тривалості захворювання;

• ризик небажаних побічних реакцій набагато нижче, ніж при хірургічному втручанні.

Після прочитання привабливих переваг склеротерапії, виникає питання: коли краще її робити?

У принципі, можна в будь-який час, проте перевага віддається холодного часу року. Причина - в спеці і труднощі підтримки гігієнічного режиму шкіри ноги під бинтом, особливо при цілодобовому носінні.

Склеротерапія на тривалий час, а в ряді випадків довічно, гарантує хороший лікувальний і косметичний результат. Співробітники мережі клінік будуть раді допомогти вашим ніжок знов знайти легкість і привабливий зовнішній вигляд.

На правах реклами

Останнє оновлення ( Субота, 15 травня 2010, 22:23 )