Здоров'я - Жіноче здоров'я

Здоров'я - Жіноче здоров'я

Home Здоров'я - Спосіб життя НАВІЩО ми танцюємо? : <br>Навіщо люди <br>танцюють ?..

НАВІЩО ми танцюємо? :
Навіщо люди
танцюють ?..

Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
З ачем люди танцюють? На цю тему існує безліч статей, що висвітлюють її з зовсім різних точок зору. Про це пишуть і лікарі, і танцюристи, і психологи, і філософи, і просто звичайні люди, яким подобається танцювати. Ця стаття намагається об'єднати хоча б частину різнобічних думок, спорудивши з них єдиний трамплін, від якого можна було б відштовхнутися у спробі відповісти на це питання. Тут представлені думки лікаря, психолога, танцюристів і навіть людей, які ще не почали займатися танцями, але дуже хочуть спробувати.

Думки бажаючих

- Голова в мене майже завжди важка, навіть у вихідні. Настрій таке погане, всюди одне і теж: ті ж особи на роботі, ті ж розмови за нашим сімейним столом, ті ж магазини з непідйомною картоплею, ті ж програми в телевізорі ... Хочу почати займатися танцями. Чесно кажучи, вважала за краще б плетіння бісером, але спина майже не згинається, а танці, кажуть, допомагають.

- Я так хочу навчитися брейк-денсу! Наші хлопці його класно танцюють і вони самі круті в паралелі, я що, їх гірше?

- Я просто обожнюю Схід, його магічну привабливість, загадковість. Нещодавно були з дружиною в Єгипті, відвідали один ресторанчик, там показували белліденс, таке чарівне дійство ... Як приїхали, відразу відправив дружину займатися, і знаєте, тижня не пройшло, а вона вже так покращала і повеселішала. Роздумую, може і самому піти? ;)

Ось три різних думки, і вони чудово розкривають основні причини, по яких люди вирішують піти займатися, або відправляють на уроки своїх близьких. Танці - відмінний спосіб не тільки піти від рутини, але і якщо не перетворити сірі будні багаторічні у свято, то хоча б розцвітити їх яскравими фарбами. На заняттях люди знаходять нових знайомих і друзів: часто танцювальні студії більше схожі на клуби за інтересами, ніж на навчальні заклади. Уміння красиво рухатися під музику допомагає людям стати зірками танцювальних вечорів, а в молодіжних колах - зірками тусовок. Та й, зрештою, танець лікує, покращує самопочуття, а за ним - настрій. Давайте подивимося, що скажуть ті, хто вже в танці.

Думки танцюючих < / p>

« Я танцюю, тому що мені подобається все гарне. Мені подобається гарна музика ... Мені подобається, коли на мене дивляться і аплодують мені ... Танцем я ніби розмовляю на мові тіла з глядачем ... Танець для мене - життя і спосіб самовираження, стимул до перемог ... Це моя майбутня професія ... життя ».

Анастасія Сергіївська, Москва, танцюрист S-класу

»Я танцюю, тому що танці - це моє життя, це мій наркотик, це мій драйв, коротше кажучи, я просто підсіла на танці ... ця залежність, як у наркомана ...... Я танцюю, тому що мені це подобається ... це не просто сила звички ... це вже частина мого життя ... більша частина ...»

Офелія, Челябінськ, танцюрист М-класу, 19 років

« Я просто жити не можу без танців! J Танцюю хастл! Для мене це спосіб життя і необхідність. Адже танці - це чудова можливість підтримувати себе у відмінній формі, весело проводити час і знайомитися з новими людьми! »

Хтось

Схоже, що так : танці привносять в життя людей значні позитивні зміни . Коли людина опиняється в танцювальному класі, серед йому подібних, коли він бачить себе в дзеркалі, чує музику і разом з усіма з'єднується тілом з її ритмом і мелодією, то найчастіше відчуває не порівнянну ні з чим ейфорію. У цьому сенсі танець дійсно схожий на наркотик. Багато хто, опинившись в подібній обстановці, потім кажуть: «мої ноги наче самі несли мене в танок!» . Але ж не у всіх же подібний темперамент? Для більш «холоднокровних» танець є чимось на зразок замінника фітнес-клубу, басейну або інших закладів, які можуть забезпечити тілу хорошу фізичну форму. І, крім того, ні в басейні, ні на снаряд не побалакати так, як це роблять прихильники тих чи інших танцювальних напрямків, і ні вода, ні спортивний костюм не зблизять так, як загальний інтерес до танцю. Спробуємо розібратися в причинах тепер таких дивовижних ефектів від танцювальних занять.

Думка присвячених < / p>

Ні, в цьому розділі, звичайно, не секрети членів таємних клубів і сект, просто тут в узагальненій формі представлені думки лікарів і психологів, які зацікавилися нашим питанням: для чого ж, все-таки, люди танцюють?

Перш за все варто сказати, що танці абсолютно нешкідливі для здоров'я. А відсутність «мінуса», це вже майже «плюс», вірно? Починати займатися танцями можна майже з будь-якого віку, рамки в цьому сенсі становить лише вікова обмеженість рухів. Крім того, почавши займатися, ви не піддаєте свій організм стресу, адже початківець танцюрист привчить його до навантажень поступово. Крім того, зазвичай заняття в швидкому темпі чергуються з повільними, не складними рухами. Танці чудово розвивають координацію рухів, а це так важливо в години пік на вулиці у великому місті! Вони допомагають навчити вас красивою ході, а завдяки потужній навантаженні на м'язи преса і спини утворюється так званий «м'язовий корсет», якому зобов'язані своїм існуванням красива постава і тонка талія. Людина, яка займається танцями, ніколи не відчує перепочинок, якщо тільки йому не доведеться вибігає на 15-й поверх, але й то навряд чи, адже в нього прекрасно розвинена дихальна система! Завдяки цьому така людина буде позбавлений багатьох хвороб, у тому числі і від бронхіту, а страждання астматиків будуть полегшені. Регулярні уроки будь-яких танців допоможуть зміцнити кровоносну систему і полегшити болі в суглобах і в спині, заняття ж белліденсом істотно допоможуть хворому хребту, латиноамериканськими - поліпшать кровообіг в органах тазу, а це - хороша профілактика захворювань статевої сфери. Що тут говорити про те, що танці сприяють підвищенню тонусу всього організму, покращують роботу мозку, зміцнюють нерви і стимулюють ендокринну систему і обмін речовин!

Ось, чому люди танцюють. І 6000 символів - це, напевно, одна мільйонна від тексту, що пояснює всі причини і цілі. Але є речі, яким не потрібні слова. Просто підіть і запишіться. А тіло все з'ясує за вас.

"

Останнє оновлення ( Субота, 15 травня 2010, 22:20 )