Здоров'я - Жіноче здоров'я

Здоров'я - Жіноче здоров'я

Home Здоров'я - Спосіб життя Омолоджування на висоті 4200 м. ПРОГРАМА''СЬОМЕ НЕБО'': <br> <br>   Такого ще ..

Омолоджування на висоті 4200 м. ПРОГРАМА''СЬОМЕ НЕБО'':

Такого ще ..

Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
Т акого ще не було у світовій практиці! Знаменитий нарколог Назаралієв, успішно пролікували 15 тисяч хворих на наркоманію та алкоголізм, відкриває на захмарній висоті нову грань свого таланту психіатра. Його програма «Сьоме небо» - це захоплююче, повне несподіваних відкриттів подорож в глибини власного «Я». Пересування, звідки кожен і кожен повертається оновленим, наповненим оптимізмом і силою, бажанням творити і перемагати.

Тянь-Шань ... Перевал Ала-Бель. Висота 4200 м над рівнем моря. Снігові недоступні вершини - на відстані витягнутої руки. Цілюща вода льодовиків, дзвінка тиша чистотою, смарагдове різнотрав'я. Тут прописана сама Вічність тисячолітніми петрогліфами. На сьомому небі ...

Тут зникає відчуття неспокою, людина занурюється в світ природної гармонії, фізично відчуває її відчутну пружну глибину, з вдячністю відкриваючись назустріч. Кожна клітина організму, як би прислухаючись до нових відчуттів, намагається підтягтися, вдихнути чарівництво високогірного дару Тянь-Шаню.

Саме тут, серед вікових льодовиків сивого вершин розкинувся у високогірному оазисі кемпінг «Ала-Бель - Тянь-Шань », де лікар Назаралієв захоплено розкриває і передає людям таємниці псіхопрактік стародавнього Сходу і прагматичного Заходу, таємниці осягнення духовної гармонії. У програмі оздоровлення і активізації прихованих резервів особистісного зростання «Сьоме небо».

< span style = "font-weight: bold;"> Ключ програми

Сучасна людина змушений приймати жорсткі умови сьогоднішньої дійсності. Століття технократії, стресів, скаженого темпу, нещадних вимог заганяє людину в тупикові ситуації, і він забуває, а іноді просто не підозрює, як багато йому відпущено від Бога. Його свідомість, затиснуте в лещатах стереотипів, дає збій. У результаті безсоння, сухі тривога, вічне невдоволення, дратівливість, реальні хвороби.

Треба дати свідомості можливість розправити крила, піднестися над дріб'язковістю сьогочасних проблем, побачити нескінченність, збагнути своє призначення. Поза стереотипів і забобонів. Програмний комплекс «Сьоме небо», кожна з його складових працюють саме в цьому цільовому ключі.

«Сьоме небо» - програма , що дозволяє запустити природні механізми самозцілення і оздоровлення організму, вирішити психотравмуючі проблеми, активізувати резервні можливості особистісного зростання за рахунок психоенергетичної трансформації.

« В людині, - пояснює доктор, - приховано величезний психоенергетичні потенціал, потрібно тільки вміти ним скористатися. На даний момент я підійшов до того, що проводжу роботу не тільки з пацієнтами клініки, а й з цілком зовні благополучними людьми, які хочуть добитися успіху, рекордів, великих висот у своєму житті, хочуть оздоровити і омолодити свій організм, виглядати на всі сто, стати універсальними ».

Програма являє собою унікальний комплекс дієвих психотехнік, що викликають психоенергетичної трансформацію. Спостережувані незвичайні фізичні та ментальні здібності людини в трансі дають колосальний позитивний лікувальний ефект. А умови високогір'я як благотворний природно-кліматичний стрес багаторазово збільшують відновлювальний дія програми. Унікальний симбіоз впливів високогір'я і психоенергетичні транстехнік є ключем новаторської програми професора Назаралієва. Сьогодні - це справжня революція у сфері активізації внутрішніх людських ресурсів.

Програма дає людині можливість по-новому відкрити для себе світ, своє життя, де більше немає місця безвиході, тривозі, поганим звичкам. Розширення свідомості, що досягається в процесі психотренінгів, відкриває неосяжні горизонти власної психіки, дає прозріння, одухотворене очищення, впевненість і потужну зарядженість.

«спалюються», розчиняються тяжкі чорні відчуття, тривога, страхи. Розкривається по-новому почуття любові, любові віддає, а не вимагає, почуття всепрощення, віри в світлі перспективи. Практикуючи психоенергетичні вправи, можна поринути у світи, що лежать за порогом сприйняття, по той бік людського життя. В тренінгах використовуються йогічні, давньокитайські, даоські, суфійські практики, за допомогою яких людина виходить за власні межі, руйнує свій нинішній спосіб життя, набуваючи нового, більш високий, більш широкий тип свідомості.

Прийми дар Тянь-Шаню у програмі «Сьоме небо»

Цифра «сім» - нумерологічний символ і код програми. Ще з часів Піфагора стародавні нумерологи ставилися з особливою повагою до цієї цифри. Здавна сімка символізує духовність, таємницю, мудрість, вивчення і знання як шлях дослідження невідомого. Ця цифра незмінно супроводжує людину: сім кольорів веселки, сім правлячих планет, сім днів тижня, сім чакр духовної енергії ... І, нарешті, «бути на сьомому небі від щастя». Сім складових аспектів програми «Сьоме небо» підводять саме до такого стану - відчуття щастя духовної гармонії, повноти життя, бажання творити, впевненості в можливості стати переможцем.

Ось ці сім кодових терапевтичних складових програми «Сьоме небо»:

1) дихальний психотренінги Вайвейшн;
2) медитація за системою інтегральної йоги Шрі Ауробіндо;
3)« танець дервіша »з використанням мантри;
4) шавасана - повне, глибоке розслаблення;
5) лапідопсіхотерапія - робота з «каменем душі» для зняття психологічного вантажу накопичилися негативних проблем, що заважають одужання. Камінь служить психологічною якорем для максимальної самоконцентраціі, для матеріалізації свого «каменя душі»;
6) глибоке самопогруженіе через обітницю мовчання;
7) високогірний фактор, вода природних льодовиків для корекції та оновлення енергетики і омолодження організму.

Програма «Сьоме небо» унікальна по підбору психоенергетичні технік, за їх синтезу з природними високогірними чинниками. Але, саме головне, програма унікальна за своїм доброчинного впливу на психіку і організм людини. Її ефект стартує на високогір'ї і може тривати все життя, так як «Сьоме небо» змінює світовідчуття і дає новий погляд на власне життя. Ця програма потрібна хворим і здоровим, потрібна будь-якому сучасній людині. Щоб вистояти і щоб радіти життю.

На правах реклами

Останнє оновлення ( Субота, 15 травня 2010, 22:16 )