К strong> ак зберегти жіноче здоров'я? Чи можна раз і назавжди уберегти себе від таких захворювань, як міома матки або фіброзно-кістозна мастопатія? Відповіді на ці та інші питання WomanLive.Info отримав у гінеколога.
Незважаючи на широке розповсюдження останнім часом знань квантової фізики, біології нової і хвильової генетики, традиційна медицина продовжує заперечувати вплив свідомості людини на її здоров'я strong> em> і життя в цілому. p>
Ще стародавнім китайцям кілька тисячоліть тому стали відомі технології оздоровлення людини, засновані на використанні його енергії ци, розвиток внутрішньої гармонії, а також збалансованому існування під Всесвіту. p>
Термін ци прийшов з Китаю. Ци означає «життєва енергія» - сила, яка породжує життя. strong> em> У світі існує безліч культур, в тому чи іншому вигляді визнають концепцію ци: у японців - це ки, на санскриті - прана, в Тибеті - Лунг. У традиційній медицині цей термін не використовується. P> Саме через заперечення безмежних можливостей людини спектр застосування традиційної медицини в області лікування хронічних захворювань em> strong> дуже звужений. Тим не менше, погляди традиційної медицини змінилися за останні 20-30 років: визнані голкорефлексо-, мануальна терапія та інші види цілительства, відкидаємо раніше. P> Медицина - фундаментальна наука, що вивчає здоров'я людини. Зміни в області медицини не настільки динамічні, як хотілося б. Може, спробуємо, використовуючи знання Стародавнього Китаю, а також базуючись на відкриття в галузі квантової фізики, біології нової і хвильової генетики, заглянути в майбутнє і зрозуміти, чи можемо ми лікувати себе самостійно? P>
Сторінка: 1 23456 div> Далі »»