Здоров'я - Жіноче здоров'я

Здоров'я - Жіноче здоров'я

Home Здоров'я - Жіноче здоров'я 45 років для жінки - не вік: В арсеналі милих дам ..

45 років для жінки - не вік: В арсеналі милих дам ..

Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
45 років для жінки - не вік В арсеналі милих дам - десятки коштів для того, щоб продовжувати добре виглядати, зберігати бадьорість, здоров'я і красу. Тим не менш, перехід до клімаксу - це стрес для організму.

Відбувається порушення балансу гормонів, псується шкіра, збивається обмін речовин, що провокує незліченну кількість розладів.

Жар, підвищена пітливість, порушення роботи серця, дратівливість, сонливість, слабкість, безпричинне занепокоєння, депресія - все це прояви клімактеричного синдрому.

Більш того, обмінні порушення можуть призвести навіть до серцево-судинних захворювань або остеопорозу.

Кожна жінка готується до цього періоду по-своєму. Основні рекомендації: регулярна ранкова гімнастика, відвідування лікувальних груп або плавання, загальний масаж, прогулянки, харчування з переважанням овочів і фруктів.

Також дуже корисні обливання , душ, гарячі ванни для ніг з додаванням трав.

При цьому потрібно відзначити, що лікування на курортах в цей період не рекомендується - зміна клімату може дуже негативно відбитися на стані організму, нема чого примушувати його додатково перебудовуватися. < / p>

Незайвим також буде проконсультуватися з лікарем - він зможе призначити лікарські препарати, які допоможуть подолати цей важкий період з мінімальними втратами.

45 років для жінки - не вік

Особливою популярністю зараз користуються натуральні рослинні препарати, наприклад, препарат «Клімадинон», виготовлений компанією «Біонорика АГ».

Перевага цього препарату в тому, що на відміну від гормональних таблеток він дуже м'яко впливає на організм, зводячи до мінімуму можливість гормональних порушень згодом.

Екстракт циміцифуги, на основі якого виготовлений «Клімадинон», не містить шкідливих компонентів естрогеноподібні, а також позитивно впливає на метаболізм кісткової тканини і пов'язує серотонінові рецептори, які відповідають за інтенсивність так званих припливів.

Це означає, що перепади настрою і неконтрольовані напади спека і ознобу будуть мінімалізувати. < p> Краще почати приймати «Клімадинон» заздалегідь, не чекаючи появи небезпечних симптомів, тому що, як і будь-який натуральний препарат, він має трохи відстроченим ефектом.

Завчасно почате лікування дозволить вам попередити появу клімактеричного синдрому, а не лікувати його.

«Клімадинон» зручний у застосуванні і випускається в трьох видах - розчин і два види пігулок різної дозування.

Дозування залежить від ступеня інтенсивності клімактеричного синдрому. Препарат відпускається без рецепта, протипоказань до його застосування майже немає, більшість жінок може приймати його без побоювання.

Тим не менше, перед прийомом уважно ознайомтеся з інструкцією додається, а найкраще - проконсультуйтеся з лікуючим лікарем.

перименопаузального періоду дуже важливий у житті жінки, тому непогано б знаходитися під регулярним лікарським наглядом, щоб переконатися, що все проходить добре. Будьте уважні до свого тіла, і воно відплатить вам тим же.

На правах реклами

Останнє оновлення ( Субота, 15 травня 2010, 22:12 )