Здоров'я - Жіноче здоров'я

Здоров'я - Жіноче здоров'я

Home Здоров'я - Жіноче здоров'я ЖІНОЧІ ХВОРОБИ ЛІКУЮТЬ Незвичайний спосіб: <br> <br>За статистикою, чотири ..

ЖІНОЧІ ХВОРОБИ ЛІКУЮТЬ Незвичайний спосіб:

За статистикою, чотири ..

Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
П про статистику, чотири з п'яти росіянок страждають хронічними захворюваннями статевої системи. При цьому кожна друга перенесла з цього приводу операцію. Якщо так далі справа піде, нація вимре - хвора жінка за визначенням не може народжувати здорове потомство. Стурбовані медики порівнюють організм росіянок з засмученим музичним інструментом і шукають все нові й нові способи відрегулювати його звучання.

Мають рацію ті, хто стверджує, що всі жіночі болячки від дурості, якщо дурістю вважати прагнення сліпо слідувати моді. Взяти хоча б стринги. Ці кокетливі трусики - підступний ворог жіночого здоров'я. Бактерії з прямої кишки, використовуючи смужечку стрінгів як транспортний засіб, швидко потрапляють на статеві органи. Ті, хто вважають за краще така білизна, частіше хворіють молочницею, гарденелезом, страждають інфекцій сечових шляхів і навіть ... гемороєм. Крім того, стрінги травмують ніжну шкіру, викликають роздратування.

Шкодять жінкам брюки на стегнах і короткі кофтинки. Через них області яєчників, нирок, сечовивідних шляхів постійно переохолоджується. У результаті розвивається запалення придатків.

Від високих підборів у молоденьких дівчат деформуються кістки тазу, у дорослих дам болить поперек. Від дієт страждає обмін речовин, порушується функція яєчників, перестають вироблятися жіночі статеві гормони. Останні вбиває ще й паління. Не випадково любительки цигарок частіше некурящих не можуть завагітніти.

Неправильний спосіб життя і важка (зі стресами, перенапруженням, постійними зустрічами і відрядженнями) праця роблять з наших дам подобу мужиків. У росіянок, як ні у яких жінок у світі, багато тестостерону (чоловічого гормону) і, навпаки, не вистачає жіночих гормонів.

Підривають жіноче здоров'я й аборти. Так званий" післяабортний гормональний стрес "погіршує імунітет і викликає ендокринні розлади, ці фактори стають причиною мастопатії, ендометріозу, міоми, кісти.

« Російські медики нещодавно розробили унікальні відновлювальні програми для жінок, які спрямовані на зміцнення імунної та приведення до норми гормональної системи, сприяють профілактиці спаєчних процесів. - Каже Вадим Панков, завідувач відділенням фізіотерапії та ЛФК Клінічної лікарні № 1 УД Президента РФ. - Крім цього, вони мають протизапальну і розсмоктуючу дію. Адже після будь-якого оперативного втручання великий ризик розвитку спайкового процесу, який в подальшому призведе до позаматкової вагітності або безпліддя. Ну і, нарешті, курс реабілітації повинен відновити психічне здоров'я жінки ».

Для дам у залежності від віку і перенесених захворювань підбирається індивідуальна програма реабілітації. Вчені запропонували крім усього іншого включати до неї арома-, рефлексо-і фізіотерапії, лікування травами і ультразвуком, а також водолікування, гірудо-і магнітотерапії.

На території лікарні є дві свердловини з мінеральною водою. Одна на глибині 400, друга - 1300 метрів. Звідси подається ропа - мінералка унікального складу, здатна надавати протизапальну дію і покращувати кровопостачання внутрішніх органів. Так ось, розчином цієї води зрошують піхву і шийку матки.

Раніше такі інтимні обмивання робили виключно подружжю чиновників найвищого рангу. Тепер процедура перестала бути секретною і елітної і стала доступна всім. Жінки, які її пройшли, зізнаються, що відчули почуття наповнення кожної клітинки тіла радістю і силою! Після чого у них мінялися хода, посмішка і навіть постава.

Однією з найбільш вірних подружок красунь в усі часи була п'явка. Сьогодні п'явками особливо люблять лікувати жіночі болячки і відновлювати свій організм актриси, балерини, спортсменки, бізнес-леді ...

Сучасні жінки воліють перевірене століттями засіб жменями пігулок і низці операцій. І п'явки їх не підводять. Від кровопивців, немов повержені супротивники, біжать ендометріоз, міома, кісти яєчників, аменорея і ще ціла армія інших жіночих недуг.

У Клініці гірудотерапії на базі Клінічної лікарні № 1 УД Президента РФ згадують випадки, коли п'явки допомогли скасувати операції з видалення матки! А ще у жінок, які втратили яєчника, після кількох сеансів піявочних він ... регенерували!

Російські вчені першими розробили методики, при яких кровопивців ставлять прямо в інтимне місце. В залежності від захворювання, їх поміщають на статеві губи і матку, в піхву. Звучить, звичайно, трохи шокуюче, але все дами, що пройшли процедуру, зізнаються, що нічого неприємного і тим більше хворобливого не відчули. Більш того, після такого сеансу у всіх у них залишалося відчуття кришталевої чистоти - ніби енергетика нижче пояса змінилася.

Багато жінок, яким поставили діагноз "безплідність", після кількох сеансів "близькості" з п'явками стали, нарешті, мамами. До речі, дослідження показали, що діти, що з'явилися у жінок, що пройшли курс гірудотерапії, менш схильні до різних захворювань і швидше розвиваються. < / p>

У цілому п'явки активізують імунітет, регулюють і знижують кров'яний тиск, розчиняють тромби, вбивають мікроорганізми і бактерії, які викликали запальний процес. Замінити дію п'явки на сьогоднішній день не може ні один з існуючих надсучасних і дорогих препаратів.

Про цілющі властивості магнітів лікарі знали з глибокої давнини. Магнітний камінь прикладали до хворого місця, і недуга чудесним чином відступав. Зараз в реабілітації жінок використовують головним чином низькочастотні змінні магнітні поля - вони самі цілющі і не мають побічних ефектів.

Так що процедура дуже добре переноситься навіть сердечниками, дамами бальзаківського віку і алергікам. Саме тому магнітотерапію без усякого ризику застосовують там, де інші фізіотерапевтичні процедури суворо заборонено.

При цьому жінку можуть поміщати в спеціальну капсулу або великі кільця - щоб магніт впливав на весь організм. Але частіше всередину піхви вводять плоскі прямокутні магніти - індуктори. Їх також ставлять на біологічно активні точки, пов'язані зі статевими органами. Трьох сеансів буває достатньо, щоб жінка відчула полегшення. Причому енергетика після цього в інтимному місці підвищується, і до представниць прекрасної половини повертається інтерес до сексуального життя. Та й самі дами після цього починають притягувати чоловіків як магніт.

На правах реклами < / span>

Останнє оновлення ( Субота, 15 травня 2010, 22:09 )