Здоров'я - Жіноче здоров'я

Здоров'я - Жіноче здоров'я

Home Мода і Стиль - Ювелірні прикраси Як купувати ювелірні прикраси і коштовні камені: Вкладати гроші в ювелірні прикраси ..

Як купувати ювелірні прикраси і коштовні камені: Вкладати гроші в ювелірні прикраси ..

Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
Вкладати гроші в ювелірні прикраси і коштовні камені - це дуже по-жіночому. Не потрібно нервово стежити за котируваннями в страху втратити всі свої вкладення або думати про сприятливі для зростання курсу долара і євро обставинах. Гроші починають доставляти позитивні емоції одразу після вкладення. Заздрісні погляди подруг, щохвилинне задоволення від споглядання власного багатства - хіба не приємно?

Але сучасній діловій жінці ще потрібна впевненість у тому, що завтра ці брязкальця, на які витрачено півзарплати або весь дохід від останньої угоди, зможуть принести прибуток . Люди нетямущі заперечать, що будь-яка дорогоцінна дрібничка з часом тільки дорожчає. Але це не так.

Золоте колечко, куплене у звичайному ювелірному салоні, через кілька років можна буде продати тільки на брухт і в кілька разів дешевше ціни, за яку воно було куплено. Гідні відсотки можуть принести тільки ювелірні прикраси з іменем. І то далеко не всі.

Коштовності , які з року в рік роблять свого власника багатшим, створюються ювелірними Будинками з великої літери і з великою історією - такими, наприклад, як Harry Winston, Mikimoto, Chopard, Bvlgari, Graff або Cartier. Їх прикраси, незалежно від року випуску, актуальні завжди. А той факт, що ці Дома не бояться відтворювати одні й ті ж колекції протягом багатьох десятиліть, говорить тільки про постійний попит на неминущі цінності.
Мова йде про кільцях, браслетах, ювелірних годинах, кольє та інших коштовностях , виконаних у класичному дизайні - без фантазійних надмірностей, без модного нині змішування стилів.
Загалом, простий у виконанні перстень із великим діамантом у декілька каратів у майбутньому можна буде продати значно дорожче , ніж фантазійне кольє, всипане безліччю дрібних кольорових діамантів, навіть якщо ціна на них спочатку була одна і та ж.

Безперечно, принесуть прибуток прикраси, дизайн яких є стилем даного ювелірного Дому. Наприклад, каблучки з великими кольоровими діамантами від Graff або перлові намиста від Mikimoto.

Ризикованим натурам, які не хочуть мати банальним перснем або простою ниткою перлів, варто звернути увагу на нові модні марки, які вже знамениті, але тільки заробляють собі репутацію ювелірної Марки з великої літери.

Серед останніх виділяється de Grisogono, що стала відомою завдяки використанню в прикрасах чорних діамантів. Інше модне ім'я - Pasquale Bruni. Чи стануть ці коштовності вічними, покаже час.

Останнє оновлення ( Субота, 15 травня 2010, 22:01 )