Здоров'я - Жіноче здоров'я

Здоров'я - Жіноче здоров'я

Home Мода і Стиль - Вибір модного одягу Замінник хутра: Замість хутряних пальто цієї ..

Замінник хутра: Замість хутряних пальто цієї ..

Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
Замінник хутра Замість хутряних пальто цієї зими дизайнери радять носити шуби з пір'я, мохеру та шовку. Відрізнити їх від нарядів з натурального хутра майже неможливо.

Фокусу, який модельєри проробили в цьому сезоні, позаздрив би сам Девід Копперфільд: шуба без хутра - це вам не банальний трюк з гральними картами.
Джентльмен знімає з дами пальто в двох випадках: коли йому подобається дама і коли йому подобається пальто. .

Взагалі-то шуба як така нікуди не поділася, але те, що на перший погляд виглядає хутром, при найближчому розгляді виявляється екзотичними пір'ям, кошлатим мохер, а то й зовсім шматками пластику. Дизайнери вирішили, що дорогі серцю Марлен Дітріх класичні манто тепер будуть носити тільки закінчені буржуа. А тим, хто більше не бажає вішати на себе в буквальному сенсі - нудний ярлик благополуччя у вигляді звичайної шуби, виберуть у зимових колекціях речі з «замінника» хутра.
«Хіба є для люблячого велика жорстокість, ніж невірність коханої?». «Чим поступливішою і праведної виявляє себе жінка, тим швидше чоловік протвережує і стає володарем; і чим більше вона виявиться жорстокою і невірною, ніж грубіше вона з ним буде звертатися, ніж зухвалий вона буде їм грати, чим менше жалю вона буде висловлювати, тим більше буде вона розпалювати хіть чоловіки, тим більше буде вона їм улюблена і боготворіма ». «Ніколи не відчувай себе в безпеці поряд з жінкою, яку ти кохаєш». «Жінки не такі хороші, як представляють їхні шанувальники і захисники, і не так погані, як їх зображують їх вороги. Характер жінки є безхарактерність ». «Ні жінки ні настільки хорошою, ні настільки дурний, яка не була б здатна в будь-яку мить і на найбрудніші, і на самі чисті, на диявольські, як і на божественні думки, почуття і вчинки». «Істинно любити можна лише те, що стоїть вище нас - жінку, яка підкоряє нас красою, темпераментом, розумом, силою волі». Перед чоловіком «тільки один вибір: бути чи тираном, або ж рабом жінки. Варто йому хоч трохи піддатися, - і голова його одразу опиняється під ярмом, а сам він незабаром відчує на собі хлист ». «Хутра надають жінці щось владне». «На всіх нервових людей хутра надають якесь збудливу дію. У них є якесь фізичне чарівність, якому ніхто не в силах опиратися ». Леопольд фон Захер-Мазох «Жінка, що носить хутра - не що інше, як велика кішка». .

Дійсно, яскраво-помаранчеве пальто від Prada, ніби зшите з десятка-другого плюшевих ведмедиків, навряд чи надягла б кінодіва зразок Софії Лорен. Зате сьогоднішня модниця від такого ні за що не відмовиться. «Міуччіа Прада зробила неможливе - вона змусила людей стояти в черзі за речами з вовни звалятися, - говорить байєр лондонського Harrod's Джейсон Бродрік. - Це ж принципово інше ставлення до розкоші! »

Напевно, він натякає на те, що розкіш в нинішньому розумінні - це зовсім не гладкі шиншилові шубки, а ексцентричні пальто і жакетики з пір'я і пластмасових пензликів. Навіть аристократична, якщо не сказати манірна, марка Bottega Veneta в цьому сезоні велить на сукні-комбінацію надягати пальто з пір'я марабу, які від песця можна відрізнити тільки на близькій відстані. Наряд нагадує пишні костюми танцівниць кабаре, і це чудово: жонглювати різними образами - теж тенденція сезону.
Шубу можна зшити і з "спасибі", якщо до нього докладено достатню кількість хутра. .
У Yves Saint Laurent розпушити шовк, потім постригли і після цього вже не знали, що з ним робити, - так вийшов сенсаційний шовковий каракуль.

«Класичний» Дім Yves Saint Laurent здивувало ще більше: пальто з каракуля на ділі виявилося шовковим. «Ми розпушити шовк, а потім його постригли. А далі, якщо чесно, ми просто не знали, що робити. Так що сенсаційний «шовковий каракуль" вийшов майже випадково », - говорить креативний директор Будинку Стефано Пилат про свої витончені темно-сірі пальто. Італійці Томмазо Аквіла і Роберто Рімонді з Malo зв'язали жакети ніби з дредів угорської вівчарки-кулі. Вийшло схоже на шубки з овчини. Над моделями своєї власної марки 6267 дизайнери довго голову не ламали: пошили для неї такі ж жакети, тільки в сірих тонах.
Одного разу я зустрів на вулиці закоханого жебрака. На ньому була стара капелюх, пальто потерлася на ліктях, черевики його пройшли, а в душі сяяли зірки. .

А Стелла Маккартні зраділа, що можна користуватися синтетичними матеріалами. «Мені вдалося передати красу натурального хутра, але вбивати нещасних тварин для цього не довелося», - говорить вона.
Звичайно, ніхто серйозно не думає, що ці, з дозволу сказати, «шуби» замінять натуральні хутра. Просто в цьому сезоні норку, соболя і песця можна сміливо здати в хутряній холодильник, але тільки до наступної зими.
А Ти хто? - Кінь в пальто! - А ти? - Верблюд в кімоно. - А чому верблюд? - А ти на спину свою подивись! .

Джерело: журнал "Vogue"
Останнє оновлення ( Субота, 15 травня 2010, 21:52 )