Здоров'я - Жіноче здоров'я

Здоров'я - Жіноче здоров'я

Home Мода і Стиль - Модні аксесуари Топаз - камінь, що дарує жінці красу: Топаз здавна вважається потужним ..

Топаз - камінь, що дарує жінці красу: Топаз здавна вважається потужним ..

Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
Т опаз здавна вважається потужним амулетом, який здатний захистити свого власника від зла. У всі часи цей камінь символізував удачу, душевну чистоту і мудрість. Жінкам топаз допомагає зберегти красу та позбавляє від безпліддя.

Топаз - камінь, що дарує жінці красу

Прикраси бренду «Магія Золота» завоювали премію
«Товар Року 2009». Свою назву мінерал отримав за місцем першої знахідки на острові Топазіос в Червоному морі. Колірна гамма топазів гідна палітри художника, а при гарною огранювання він настільки хороший, що гідний пильної уваги і шанобливого ставлення. Топаз має особливу внутрішньої грою світла, нагадуючи прозорістю краплі ранкової роси.

Комплект прикрас «Снігова королева» з топазами та
діамантами в білому золоті 585 проби.

Прикраси з топазами неймовірно популярні в усьому світі. Блакитний колір - найпопулярніший колір топазу.

Прикраси з топазом підходять як блондинкам, так і брюнеткам. Головне - правильно вибрати колір золота під колір шкіри. Топази в білому золоті підходять представницям «зимового» типу. Власниці теплих відтінків шкіри будуть чарівні в прикрасах з топазами у червоному та жовтому золоті.

Кільця з топазами у жовтому золоті 585 проби.
Акція: до 05.12.09 зі знижкою 40%.

Прикраси з топазами в білому, жовтому і червоному золоті ви можете придбати в інтернет-магазині ювелірної мережі Магія Золота - www.magicgold. У листопаді-грудні проходить акція - «Прикраси з топазами зі знижкою 40%». Доставка по всій Росії. Акція діє до 05.12.09.

Прикраси з топазами у червоному золоті 585 проби.
Акція: до 05.12.09 зі знижкою 40%.

Магія Золота - ювелірна мережа салонів по всій Росії. Якість виробів марки високо оцінили покупці й фахівці - Магія Золота отримала премію «Товар року 2009». Продукцію «Магія Золота» високо оцінили зірки російського шоу-бізнесу: Міс Всесвіт і телеведуча Оксана Федорова - обличчя марки.

Оксана Федорова - обличчя бренду «Магія Золота».

У ювелірної мережі представлені топази різної огранювання, з широкою гамою кольорів від блідо-блакитного (sky blue) до темно-блакитного (Swiss blue) і темно-синього (London blue ).

Кільця з топазом, сережки, підвіски, браслети і кольє виконані як у класичному, так і сучасному стилі. Прикраси з топазами користуються попитом незалежно від моди і віку, а цінність топазу перевірена часом.

На правах реклами

Останнє оновлення ( Субота, 15 травня 2010, 21:50 )